top of page

Daikin multi split légkondicionáló rendszer a Daikin Home Comfort Expert partnerétől


A Com-Klíma Kft. a Daikin multi split rendszerek telepítésében és szerviz után követésében nagy tapasztalatokkal rendelkezik. Kis helyigényű innovatív Daikin légkondicionáló termékcsalád a Com-Klímától, szakértelemmel.

Daikin multi split légkondicionáló rendszer

A Daikin mono split és multi split klímaberendezések magas minőségű, és energiahatékonyságú megoldást nyújtanak. A magas komfortérzet mellett hangsúlyos figyelmet fordítottak a készülékek designjának kialakítására is. A Daikin innovatív készülékei alacsony költségek mellett alacsony környezeti hatással működnek.

A Com-Klíma Kft. stabil szakember állománnyal áll a megrendelők rendelkezésére, megrendelőink kérhetnek ingyenes helyszíni felmérést vagy ellátogathatnak bemutatótermünkbe, hogy megismerhessék forgalmazott Daikin és Samsung klímarendszereinket. (https://www.fokaklima.hu/referenciak).


Daikin multi split klíma előnyei:

  • Akár hat beltéri egység egy kültéri egységhez csatlakoztatva kis helyigény a homlokzaton

  • Egy teljes légkondicionáló rendszer különböző beltéri zónákra csatlakoztatva

  • A hőmérséklet beállítások helyiségenként külön szabályozhatók

  • Lehetővé teszi a különböző típusú és teljesítményű beltéri egységek használatát

A multi klímaberendezések fejlesztésének elsődleges célja az volt, hogy több kisebb helységből álló épület vagy iroda légkondicionálását meg lehessen oldani egyetlen kültéri egység működtetésével. Erre olyan épületek esetén van nagy szükség melyen csak kis méretű vagy egyetlen kültéri egység helyezhető el, ugyanakkor a sok helység egyenként is szabályozható hőmérsékletűnek kell lennie.

A Daikin multi split klímák esetén egyes kültéri egységek akár 6 beltéri egység ellátására is alkalmasak. Ennek érdekében a kültéri egységek több méretben készülnek. A multi kültéri egységekhez aztán több design és működésű beltéri egység csatlakoztatható, így például oldalfali klíma, parapetes ablak alatt elhelyezhető klíma vagy álmennyezetbe építhető süllyesztett kazettás klíma.

Ha részletes tanácsadást szeretne vagy felmérést, keresse bizalommal munkatársunkat az alábbi telefonon vagy emailben:

Budapest, Komárom-Esztergom megye:

Bilszky István

területi képviselő

Tel:+36302918974

bilszky@comklima.hu

Nyugat-Magyarország:

Szigecsán János

területi képviselő

Tel: +36309521209

szigecsan@comklima.hu






Kiemelt post
Legújabb bejegyzés
Archív
Keresések
Még nincsenek címkék.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
bottom of page