top of page

SAMSUNG DVM

Lászlópack Komárom II. beruházás:

A komáromi Lászlópack új, korszerű gyártó-csarnokának, irodaépületének hűtés-fűtését Samsung DVM rendszerrel, Windfree kazettás beltéri egységekkel, valamint szellőztetését REMAK légkezelőkkel, Samsung kondenzátorokkal a Com-Klíma Kft. végezte.

A REMAK berendezései általános szellőzés tipikus alkalmazási példái: irodák, iskolák, múzeumok, raktárak, sportcsarnokok, élelmiszer- és tejipari létesítmények vagy sörgyárak szellőzése.

Ezen alkalmazások a mérsékelt vagy hűvös éghajlati környezetben legfeljebb közepes légszennyezettségi szinttel (SO2 5 μg/m3 - 30 μg/m3), vagy szubtrópikus vagy trópikus éghajlaton alacsony légszennyezettségi szinttel helyezkednek el.

 

SAMSUNG DVM

.A Hartmann Hungary Kft.megbízásából Samsung klíma-berendezés telepítését végeztük Ácson. A Samsung DVM kültéri egységhez 15db beltéri mennyezetbe építhető windfree kazettás egység bekötése történt. A Samsung Wind-Free™ klímarendszer beltéri egysége mikrofuratok segítségével teríti szét a levegőt egyenletesen az egész helyiségben. Elérhető lakossági mono split kivitelben ugyanakkor megoldást nyújt olyan épületekben – például toronyházi lakásokban vagy kisebb kereskedelmi épületekben –, amelyek megkövetelik a nagyobb hatékonyságot, az egyéni szabályozhatóságot és a telepítési rugalmasságot.A vezérlést érintőkijelzős egység biztosítja wifis távoli eléréssel.

Samsung DVM

SAMSUNG DVM

Vértes Industry Tatabánya:
A Com-Klíma Kft. ezúttal egy Samsung 4. generációs DVM kültéri egységet telepített, ami wind free kazettás beltéri egységeket szolgál ki.

A fejlett technológia és a kapacitások széles köre révén a Samsung DVM-rendszerei olyan intelligens megoldást nyújtanak az épületek klimatizálására, mely nagyobb hatékonyságot, egyéni vezérlést és telepítési megoldásokat biztosítanak, például magas épületek és kisebb kereskedelmi épületek esetére is.

ACM folyadékhűtő

ACMFOLYADÉKHŰTŐ

750kW-os ACM folyadékhűtő rendelését teljesítettük a MOL Százhalombatta beruházási projekt keretében.
A Com-Klíma Kft. elkötelezett az innovatív termékek forgalmazása mellett. A kereskedelmi légkondicionáló gyártók közt az ACM professzionális folyadékhűtőket gyárt és forgalmaz.

DAIKINMULTI 

A multi klímaberendezések alapvető előnye, hogy egy kültéri egységhez több beltéri egység csatlakoztatható. Legyen szó oldalfali, mennyezeti vagy parapetes beltéri klíma egységekről, a multi klímaberendezések esetén több beltéri egység kiszolgálására alkalmas a kültéri egység. Ez a megoldás óriási előnyt jelet az olyan megrendelések esetén, ahol a rendelkezésre álló hely igen kicsi, így a több kültéri egység felszerelése vagy nem oldható meg vagy esztétikailag nem kielégítő.

Kínálatunkban megtalálhatók a Daikin és a Samsung készülékek multi változata és szerelőink a kellő tapasztalatokkal is rendelkeznek a készülékek telepítése tekintetében.
A képeken a Budapest Vámház krt-i szerelést láthatjuk.

DAIKINvrv

A Com-Klíma Kft újabb Daikin VRV készülékek telepítését végezte álmennyezetbe szerelt kazettás beltéri egységekkel, ezúttal az Autentik Motor-Car Kft. Mercedes Szalonban Győrben. Az Autentik Cégcsoport 1993-ban nyitotta meg első szalonját, 2008-ban avatta fel a győri Mercedes autószalonját, amely 1300 négyzetméteres bemutatóteremmel és 1100 négyzetméteres, 24 gépjármű egyidejű javítására alkalmas szervizzel működő kereskedelmi és szolgáltató szalon.

DAIKINvrv

A Gémeskút étterem Székesfehérvártól 13 km-re, Sukorón található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Velencei tóra. Az étterem 2017 évi fejlesztése során a meglévő kapacitást tovább bővítették, a meglévő infrastruktúra korszerűsítése is megtörtént, mely során a klimatizálási munkákat a Com-Klíma Kft végezte.
Daikin VRV klíma berendezés került beépítésre, mely egy többzónás légkondicionáló rendszer változó hűtőközeg-tömegáram szabályozással. Ezzel a technológiával külön szabályozhatják az étterem egyes helyiségeit.
A VRV teljes megoldást nyújt fűtéshez, hűtéshez, szellőztetéshez, meleg víz előállításához, légfüggönyökhöz és központi szabályozáshoz ipari, kereskedelmi és közüzemi épületek esetén is.

ACM FOLYADÉKHŰTŐ

A 29 országban, több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő Euronics Műszaki Áruház-lánc soroksári áruház folyadékhűtő telepítése után most a budaörsi áruház klímatizálását is mi végeztük. A nagyberendezés logisztikájának és telepítésének összehangolása rutinfeladat volt kollégáink részére.

Az ACM Kalte léghűtéses folyadékhűtők ideális hűtési megoldást nyújtanak ipari alkalmazásokhoz, nagy csarnokok és kereskedelmi épületek klimatizálására. 

DAIKIN sky air

Diéta Life Market egy vadonatúj, innovatív szupermarket bolthálózat, ahol az egészséget támogató élelmiszerek széles választéka érhető el. A legújabb Market és Food Bar a Károly krt-on nyilt.
A tervezésnél a legoptimálisabb, energiahatékony Daikin Sky Air berendezés alkalmazása történt iker, duplaiker tripla kazettás beltéri egységekkel. Ezzel a megoldással komfortos környezet szolgálja a kereskedelmi egység vendégeinek kellemes közérzetét.
A kivitelezés során figyelembe kellett venni a helyszín szűkösségét és a megközelíthetőségi nehézségeket a belvárosi helyszín adottságainak megfelelően.

DAIKIN emura

A legszebb dizájnnal rendelkező klíma a Daikin Emura matt fehér kivitelben. Az Emura méltó eleme a gyönyörű szentendrei ház 7méter belmagasságú nappalijának. Ezúttal a szerelés menetéről is megosztunk képeket.
A Daikin Emura egyedülálló dizájnját számos díjjal jutalmazták, nem véletlen. A jellegzetes kivitelezés és mérnöki tapasztalat nagyszerű egységet alkot az elegáns, ezüstszínű vagy matt kristályfehér burklolattal kapható klímaberendezésen.

3D légáramlás biztosítja, hogy a levegő szabadon áramolhasson, rendkívül csendes működésű, magas hatékonysága van fűtés és hűtés módban. A 3 zónás „Intelligens szem” szabályozza a levegő kiáramlását.
Titánium apatit fotokatalitikus szűrő gátolja a pollen, atkák légtérbe jutását. A beltéri egység bárhonnan online irányítható.
Javasoljuk nappalik, hálószobák és gyerekszobák esetén is.

REMAK légKEZELŐ

Újabb de nem új kihívásnak vagy inkább megrendelésnek tett eleget a Com-Klíma Kft., mikor az Airport Office Center Budaörs légkezelésének megoldására REMAK keresztáramú hővisszanyerő egységgel szerelt légkezelőt telepítettünk.
A REMAK légkezelő berendezések lehetővé teszik a tiszta környezetre vonatkozó legmagasabb igények kielégítését akár 99.200 m3/h légmennyiségig.A REMAK légkezelőket a Com-Klíma Kft. a gyártói paraméterek és a felhasznált agyagok élettartalma alapján ajánlja az alábbi alkalmazásokra:
— Általános szellőzés
— Uszodaterek
— Tiszta terek és egészségügy
— Ipar, bányászat, élelmiszeripar...
Berendezések szerkezeti kialakításának széles skálája érhető el pl.:
— Robbanásveszélyes ATEX
— Szeizmikus kivitel

REMAK berendezések kivitelezésének lebonyolítása és szerviz után követés: Com-Klíma Kft.

DAIKIN ALTHERMA

A Daikin Altherma hőszivattyúk energiahatékonysága vitathatatlanul jobb mint a hagyományos fűtési rendszereké.

​A Daikin Altherma hőszivattyú fűtést és meleg vizet biztosít. Alkalmazható családi házak, lakások irodák, kereskedelmi egységek esetén. Könnyen kombinálható meglévő fűtésrendszerek esetén is.

A Com-Klíma Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik hőszivattyú telepítésében és karbantartásában. Egyre több családi ház új fűtés kialakításakor vagy régi fűtés felújításakor választja a levegő-víz hőszivattyút vagy a kondenzációs kazánnal kombinálható hibrid hőszivattyút.

DAIKINvrv

A Lemeztechnika Kft. 2001-ben alakult magyar és német tulajdonosi körrel. A cég dinamikus növekedésének része a 2016. novemberében megkezdett saját tulajdonú pécsi gyáregység kialakítása. A Com-Klíma Kft. végezte az új ipari ingatlan teljeskörű klimatizálási munkáját. A képeken az előmunkálatokat mutatjuk be.
Daikin VRV rendszer kerül beépítésre, mely egy többzónás légkondicionáló rendszer változó hűtőközeg-tömegáram szabályozással. Ezzel a technológiával külön szabályozhatják az ipari épület egyes helyiségeit.
A VRV teljes megoldást nyújt fűtéshez, hűtéshez, szellőztetéshez, meleg víz előállításához, légfüggönyökhöz és központi szabályozáshoz ipari, kereskedelmi és közüzemi épületek esetén is.

DAIKINaltherma

A megújuló energiaforrások és hibrid kombinációk széles választéka a lehető leginkább energiahatékony fűtés és meleg víz megoldást garantálják igényei és otthona számára. Nagyon fontos, hogy megfelelő tervezés előzze meg a a készülékek beszerelését.

A Com-Klíma Kft. munkatársai szakmai támogatást nyújtanak a készülék kiválasztásától a telepítésen át a későbbi karbantartások és szerviz igények teljesítéséig.

Megbízható partnerként stabil gyártói háttérrel nyújtunk támogatást a Daikin Altherma hőszivattyú választása esetén.

A fotókon látható budapesti társasház Daikin Altherma telepítését cégünk végezte.

Somló Hús Kft.
Pápa_2 web
Pápa_3 web
Pápa_4 web
Pápa_1 web
IMG_3959Fb
IMG_3958Fb
IMG_3957fb
IMG_3955Fb
IMG_3954Fb

Daikin Conveni-pack hűtési rendszer 

A Somló Hús Kft., a glutén, laktóz és fehérjepótló mentes húskészítményeket gyártó magyar vállalkozás 2016-ban nyitotta 5. húsáruházát Pápán, melynek Daikin Conveni-pack kiépítését a Com-Klíma Kft. végezte.

A Conveni-Pack alternatívát kínál kereskedelmi helységek, üzletek a hagyományos – gázzal működő– fűtési rendszerek kiváltására. A hűtőgépek által fejlesztett hő a klímaberendezésen átvezetve a kereskedelmi egység fűtésére felhasználható. Az így visszanyert hő a fűtési rendszert táplálja télen, amely már eleve a külső levegőből, nagy hatékonyságú hőszivattyú révén nyeri a hőenergiát.

WOLF RENDSZER

A Com-Klíma Kft. új projektje a korszerű WOLF hővisszanyerős szellőztető rendszer, melyet WOLF légtechnikai csövekkel és idomokkal Budapesten telepítettünk. A WOLF hővisszanyerős szellőztető egy- vagy többlakásos házak, irodák, kereskedelmi egységek energiatakarékos szellőztetésére alkalmas. Ez a rendszer a szűrt friss levegőt a távozó levegővel melegíti fel lemezes hő visszanyerőn keresztül, a hatásfok 90% feletti. A beépített elektromos előfűtőnek köszönhetően (1000W) a legnagyobb hidegekben is megfelelő komfortérzetet érhető el.
A WOLF hővisszanyerős szellőztető beépített bypassz zsaluval rendelkezik ennek köszönhetően nyáron direkt hűtésre ad lehetőséget a hővisszanyerő megkerülésével. A baypasszzsalu akkor nyit, ha a helység hőmérséklete a 22C°-ot (állítható) meghaladja és a külső hőmérséklet melegebb, mint 10 C°(állítható) és alacsonyabb, mint a helység hőmérséklete. A nagyfelületű lemezes ellen-keresztáramú hővisszanyerőnek köszönhetően kiemelkedően energiatakarékos és megbízható.

daikin sky air

A komáromi Lászlópack Kft., a minőségi, versenyképes csomagolóanyagok gyártója rendelt tőlünk -a telepítési munkákkal együtt- 7,1kW teljesítményű Daikin Siesta Sky Air légcsatornázható klímaegységet mely elosztó szekrény egész éves hűtését biztosítja.

daikin sky air

A 2008-ban alapított, több mint 1millió Euro jegyzett tőkével rendelkező Vandamme Hungaria Kft. növényi eredetű olajok előállításával, finomításával és csomagolásával foglalkozó cég. A komáromi légkondicionáló készülékeit cégünktől, a Com-Klíma Kft-től vásárolta, a kivitelezési munka megrendelésével együtt. A telepített 10 és 14 kW-os Daikin Sky Air készülékek teljes komfortot biztosító energiatakarékos megoldást kínálnak kis és közepes kereskedelmi egységekhez és üzemekhez. Ezekkel a készülékekkel pontosan szabályozható a fűtés, hűtés, szellőztetés és a légfüggönyök. A mennyezet alatti burkolatos egység olyan széles helységekbe ajánlott, ahol nincs álmennyezet és szabad padlófelület sem. Jellemző az egységre a széles levegő kifúvási tartomány.

DAIKIN SKY

A Com-Klíma Kft. újabb vendéklátóegység légkondicionálását végezte. A Cafe Perté Fő utcai kávézójában beépítésre került két darab Daikin Sky Air 5KW-os készülék. Remek hűs klímában élvezhetik a vendégek a Café Perté kiváló kávéit.
A Daikin Sky Air készülékeit a Com-Klíma javasolja a nagy teljesítményt igénylő kiskereskedelmi egységek és vendéglátóegységek klimatizálásától egészen a személyre szabott megoldásokig. A gazdaságos Daikin Sky Air készülékek alkalmasak fűtésre, hűtésre, szellőztetésre és légfüggönyhöz.

daikin klíma

A Com-Klíma Kft. által forgalmazott valamennyi Daikin, Samsung és Teknopoint készülék garanciával és a Nemzeti Környezetvédelmi Hatóság előírásainak megfelelő dokumentumokkal rendelkezik. A szükséges dokumentáció kitöltését és kezelését a telepítési munkák folyamán a Com-Klíma Kft végzi.

A Daikin és a Samsung termékek esetén a gyártó által biztosított 36 hónap garanciát, a Teknopoint termékünkre 24 hónap garanciát vállalunk.

INGYENES helyszíni felmérés; szaktanácsadás, készülék és telepítési árajánlat.

Egyedi árajánlatunkat kérje munkatársunktól!

Keressen minket bizalommal!

bottom of page